ΠΡΟΦΙΛ

thermopsiktiki

Η Εταιρεία μας

Η εταιρία ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ιδρύθηκε το 1975 και αντικείμενό της είναι η ψύξη και ο κλιματισμός, πλοίων και βιομηχανικών μονάδων.

Το εύρος των υπηρεσιών μας καλύπτει τις επισκευές , την εγκατάσταση , την συντήρηση συστημάτων κλιματισμού και ψύξης καθώς επίσης την μετατροπή συστημάτων σε οικολογικό ψυκτικό υγρό. Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών μας δύναται να καλύψει κάθε ανάγκη σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου 24 ώρες 365 ημέρες τον χρόνο.

Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας υποστηρίζεται από μια ομάδα πλήρως εκπαιδευμένων και συνεχώς καταρτιζόμενων με σεμινάρια, έμπειρων τεχνικών στον τομέα τους. Στις εργασίες μας, συνδυάζουμε τη σύγχρονη τεχνολογία αιχμής και τα άριστα υλικά, με το μεράκι των παραδοσιακών τεχνικών.

Η εταιρεία μας είναι επίσημος διανομέας της Daikin στον τομέα της ναυτιλίας. Στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου των συνεργατών μας και ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας παρουσίας μας στον χώρο , διαθέτουμε μεγάλο εύρος ψυκτικών ανταλλακτικών , εξαρτημάτων , εργαλείων , κατασκευές από οίκους του εξωτερικού αλλά και εγχώριες βιομηχανίες .

Στόχος μας
  • Διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Ενίσχυση της εξωστρέφειας με την εύρεση νέων συνεργατών με αποτέλεσμα την ανταγωνιστικότητα.
  • Συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία και στους κανονισμούς της ΕΕ προς συμμόρφωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μέσω email, τηλεφώνου, φαξ ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.
logoen2.png

Follow Us

Copyright © Thermopsiktiki 2022. All Rights Reserved.

Search